Ring på 21 69 97 96

Støtte/Kontakt/Mentor

Jeg har arbejdet med anbringelser af unge i MTFC forløb, hvor den unge har boet hos mig og min familie. Derudover har jeg arbejdet med en ung, som var boende i eget hjem, men kunne søge hjælpen og støtte, som var hun anbragt i vores hjem. (Anbringelse uden for hjemmet).

Det har igennem årene forekommet mig mere og mere relevant at se betydningen for en ung, at have vedholdende voksne omkring sig.

 

Jeg har forløb der er foregået igennem flere år og for nogle af de unge er det lykkes at få uddannet sig, stifte familie, få job og forsørge sig selv.

Dette har givet mig selv en del af livets skole. Det har været hårdt, men godt at se den unge vokse og tage styringen over eget liv.

Det mest smertelig der kan overgå en, er at måtte erkende at man ikke slår til over for sine børn, hvad enten det handler om sygdom hos sig selv eller sine børn, eller andre udfordringer i livet.

Derfor har alle også ret til en støtte/kontakt person ved anbringelse af deres barn/børn. Som de kan kontakte også uden for normal åbningstid. I den forbindelse kan jeg også kontaktes og bistå som §54 støtteperson.

Send en mail her

hCaptcha